Wednesday, 9 June 2010



haha....bru lps bace blog kawan....mcm dituju tuk aku je...haha....
mind my language huh.....
x pe2...mmg lost control pon mlm tuh...ngee....

dlm cuti nih...aku edit few pic...asal nye nk wat tuk pertndingn magz...tp x pe la...
haha



first edit..




second....



third....


the last one..........

rindu gile kat diorang........=]

Saturday, 30 January 2010

~SAHABAT~



Sahabat
Mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat
Ingatlah kau selalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat
Aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku inginkan kau hadir

Korus:
Aku di sini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
Tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah


Monday, 18 January 2010

i will miss u guys.......


3 taun aku sekelas ngan diorang...mcm2 pengalaman aku dpt...mcm2 ragam aku jmpe...ade yg gelak smpai menangis...yg ske ketawa giler2...si penyanyi2 skalian...yg pendiam...tukang kepoh..
smpai la klas kitorang kene blacklist ngan cikgu2 sbagai kelas pling bising kat skolah...klh klas laen...
tp dlm bising2 tuh mcm2 gak la yg terjadi....
kdg2 klas tu ceria..kdg2 klas tu jd zoo....kdg2 mcm kat konsert....mcm2 la..haha....

slama 3 taun ni bnyk perkara yg mengajar aku erti persahabatan....
bergaduh..bermasam muka..bergembira...bersedih..bergelak ketawa...
sudah menjadi asam garam dlm persahabatan...
suasana dlm klas ni x kn ceria tanpa korang sume ......
klas ini x kn happening tnpa arra,yah,iffa,syera sbagai tukang kepoh....
klas ni x kn sempurna tanpa ahli-ahli Suryatunnur .......
klas ni x kn gempak klu x de penyanyi2 yg x bertauliah...
kehadiran peanut ngan zyra yg sbagai twin towers trut menyerikn klas ni...(chewah..haha)


hmmmm.....skang ni da f4...da msk alam upper form...
aku dpt twrn ke sm sains muar.....neb 1 tmpt ngan aku..syidah ke sms.rembau....nina,nizar ngan syzwn dpt STJ...azri ngan ewan dpt SASER...peanut,zirah,aman,alif acap,ainul ngan annisa dpt ke TTJ...azfar dpt teknik BACHOK....huhu(x tau diorang pegi ke x)
yg laen ade yg stay kat klia...ade yg pndh.....taun ni sume berpecah....ikut haluan masing2...
demi mengejar impian.........

aku mmg x dpt bygkn mcm mane life aku tanpe korang....trutame zirah,peanut,wichit..
aku berharap sgt jgn la kite lost contact lepas ni......
aku akn sentiase doakan kejayaan korang....


sememangnye aku x prnh menyesal bersahabat ngan korang sume.....

cinta bermula dari mata.....
terbina dari hati...
berakhir dengan airmata...
tapi persahabatan??
bermula dari senyuman =]
terbina dari keikhlasan
dan??
berakhir dengan kematian....!



Monday, 11 January 2010

skull,anime and drawing..........=]

hari ni first day blaja...da lame x rase preasure nk siap kn keje skola last minit....haha...tpi schedule mmg x leh bla....lps math mod trus add math... 3 mase berturut2....da nasib..huhu..
klas aku mmg padat gler...48 org...aku lak tah cmne leh tercampak kat nun jauh di blakang klas...
ckgu sbelah ngajar aper pon aku leh dgr...tp nk wat cmne...duduk je la....da nasib...tu psal skola...

ni psal anime..da lame sgt aku stop tgk anime gara2 nk pmr....ni bru nk warm up blik...still mencari cter2 yg best...tp skang nih aku ngah musim cter bleach...haha..aku agak ketinggalan,...bru nk tgk season 1...dulu aku follow bleach nye komik kat kreko....tp x phm sgt...ni tgk anime dri mula...gler best....haha...mmg mantap....ermm...psal cter naruto mmg aku da x phm langsung....bnyk gler chapter yg aku ketinggalan(kat onemanga)...aku pon da lupe kat mane aku stop bace....tp dlm bnyk2 anime aku still follow detektive conan....tp aku still anime freak.....haha

drawing.....
ermm dkt setaun aku stop melukis.....1 tempoh yg lame .....klu sbelom nih pantang ade gmbr anime yg smart...msti nk lukis blik...rindu giler nk melukis ..tp skang nih nk start blik mmg pyh....tgn cam da kaku skit...tp boleh la....act x rmi org keliling aku phm prasaan melukis(yoyo o jerk..haha...)..ni pendapat aku la..bagi aku ble aku melukis blik anime yg aku minat...aku rase puas gler bler lukisan aku tu menjadi......padahal mule2 maen scatch je pastu lelame menjadi...haha..tp aku just boleh lukis anime yg sedia ade je la...aku x bleh nk lukis gmbr or anime bru...mksd aku idea dri kpale aku sndri...i'm not perfect........haha

Saturday, 9 January 2010

tupai oh tupai.........

pagi tadi...tgh aku elok2 on9...aku prasan ade something lalu bwh meja mkn...lps tu bnde brnti...pelan2 aku pndg...tgk2 tupai...aku tgk die...die tgk aku...aku kejar..die lari...aku carik..die nyorok....da la aku sensorang kat umah..klu ade abg aku tuh leh la jgk sruh die crik skali..ni die kluar...semput aku dibuatnye..huhu...da lame tu mls aku nk crik lagi da..pastu aku tgk..tupai tu kluar sndri..pndai pon crik jln kluar...haha...tp aku rase klu nina ade tyme tu msti mnjerit budak tu....



=]

Wednesday, 6 January 2010